Treska so špenátom

Treska so špenátom

Treska so špenátom

Tento recept nám posiela: Mária zo Širokého


náročnosť: nízka
čas: 45
porcie: 6
bezlepkový recept: Áno

Postup

Plátky ryby si namočíma na hodinku do mlieka. Medzitým si pripravíme špenát. Na panvici roztopíme maslo a špenát na ňom podusíme. Pridáme cesnak a soľ. Pridáme Karičku a premiešame, kým sa nerozpustí.
Ryby osušíme, osolíme a okoreníme korením na ryby. Naplníme špenátovo-syrovou zmesou. Zatočíme do ruličiek.
Na plech dáme mrazenú zeleninu, na ňu naukladáme rybacie rolky. Na každú rybu dáme plátok masla. Prikryjeme alobalom a dáme do rúry na 20-30 minút.


Potrebujeme

  • 6 ks tresky
  • 300 g mrazenej zeleniny
  • 250 g čerstvý špenát
  • trocha mlieka
  • soľ
  • korenie na ryby
  • maslo
  • Karička v črievku

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov