Kuracie soté s ryžou

Kuracie soté s ryžou

Kuracie soté s ryžou

Tento recept nám posiela: Mária zo Širokého


náročnosť: nízka
čas: 60
porcie: 6

Postup

Cibuľu si očistíme a nakrájame najemno. Na panvici na troche oleja ju spražíme do zatista. Pridáme mäso nakrájané na kocky a miešame, kým sa nezatiahne z každej strany. Osolíme, okoreníme a pridáme korenie na kurča. Troška podlejeme a necháme chvíľku dusiť.
Pridáme mrazenú zeleninu a huby.
Prikryjeme a necháme spolu variť asi 15-20 minút. Potom pridáme Karičku a premiešame, aby sa rozpustila a zahustila omáčku.
Podávame s ryžou.


Potrebujeme

  • 500 g kuracích pŕs
  • 1 malá cibuľa
  • 200 g mrazenej zeleniny
  • 4 hríby alebo šampiňóny
  • Karička v črievku
  • soľ
  • čierne korenie
  • korenie na kurča
  • ryža
  • petržlenová vňať na ozdobu
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov