Bravčové mäso so syrom a smotanou

Bravčové mäso so syrom a smotanou

Bravčové mäso so syrom a smotanou

Tento recept nám posiela: Dušan z Červeníka


náročnosť: stredná
čas: 60 minút
porcie: 4

Postup

Mäso naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z obidvoch strán. Poukladáme ho na vymastený pekáč.
Zmiešame smotanu, nastrúhaný syr Karička tehla, posekanú pažítku a múku. Zmes rozotrieme na mäso. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
Podávame so zemiakovou kašou a šalátom.


Potrebujeme

  • 4 plátky brávčového mäsa
  • 100 ml šľačkovej smotany
  • 100 g syr Karička tehla
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • pažítka
  • 1 PL hladkej múky

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov