Výborné pagáče

Výborné pagáče

Výborné pagáče

Tento recept nám posiela: Viliam z Novej Dubnice


náročnosť: nízka
čas: 90 min
porcie: 30 ks

Postup

V mise si zmiešame karičku s múkou a maslom. Zmes osolíme, premiešame a vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 1/2 cm. Potom vykrajujeme malé pagáčiky, ktoré poukladáme na plech, vyložený papierom na pečenie. Pripravené pagáčiky potrieme rozšľahaným žĺtkom, posypeme rascou alebo sezamom.(môžeme posypať aj celým makom) Upečieme dozlatista v rúre vyhriatej na 180°C.


Potrebujeme

  • 2 kusy Karička v črievku
  • 180 g hladká múka
  • 180 g maslo
  • soľ
  • 1 žĺtok
  • rasca alebo sezam na posypanie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov