Slaný závin

Slaný závin

Slaný závin

Tento recept nám posiela: Tomas z Bratislavy


náročnosť: nízka
čas: 40 minút
porcie: 4

Postup

Na oleji podusíme šampiňóny, osolíme, okoreníme, pridáme špenát, cesnak a podusíme, kým sa neodparí väčšia časť vody. Pridáme syry, zmiešame a odstavíme. Skoro vychladnú plnku rozotrieme na rozvaľkane cesto, zvinieme, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme pri 180 stupňoch.


Potrebujeme

  • 200 g šampiňóny
  • 100 g Karička črievko
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 50 g parmezánu
  • 100 g listového špenátu
  • 1 lístkové cesto
  • 1 vajce
  • 1 lyžica olivového oleja
  • soľ a čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov