Slané pečivo k vínu

Slané pečivo k vínu

Slané pečivo k vínu

Tento recept nám posiela: Lubomir z Bratislavy


náročnosť: nízka
čas: 45 minút
porcie: 8

Postup

Všetky suroviny zmiešame, vypracujeme hladké cesto a ktorého vykrajujeme kolieska, ktoré potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme semienkami alebo rascou. Pečieme pri 180 stupňoch do zlatova.


Potrebujeme

  • 200 g Karička črievko
  • 100 g mleté vlašské orechy
  • 2 žĺtky
  • 250 g masla
  • 400 g hladká múka
  • soľ, čierne korenie
  • vajce na potretie
  • rasca alebo sezamové semienka na posypanie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov