Zapekaná bageta s čili nátierkou z tofu

Zapekaná bageta s čili nátierkou z tofu

Zapekaná bageta s čili nátierkou z tofu

Tento recept nám posiela fanúšik varenia s Karičkou


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
porcie: 10

Postup

V miske roztlačíme tofu rukami alebo vidličkou. Pridáme roztlačený cesnak, soľ, korenie a muškátový oriešok podľa chuti. Do zmesi pridáme Karička čili črievko a všetko spolu zamiešame. Bagetu rovnomerne nakrájame, natrieme nátierkou a zapekáme v rúre na teplote 200°C asi 10 minút.


Potrebujeme

  • 2 balenia údeného tofu
  • 2 celozrnné bagety alebo iné pečivo
  • 2 Karička čili črievka
  • 3 strúčiky cesnaku
  • muškátový oriešok
  • soľ, korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov