Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka

Tento recept nám posiela: Paulína z Myjavy


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Vajíčka uvaríme na tvrdo a necháme celkom vychladnúť. Maslo a Karičku vymiešame dohladka, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, pretlačený cesnak a nastrúhané alebo nadrobno nasekané uvarené vajíčka. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s paradajkou, ozdobené pertžlenovou vňaťou.


Potrebujeme

  • 2 vajcia uvarené na tvrdo
  • 1 syr Karička v črievku
  • 2 lyžice masla
  • 1 mladá cibuľka
  • 2-3 strúčky cesnaku
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov