Mrkvová nátierka

Mrkvová nátierka

Mrkvová nátierka

Tento recept nám posiela: Helena zo Sečoviec


náročnosť: Nízka
čas: 10
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Mrkvu (najlepšie mladú) nastrúhame najemno. Zmäknuté maslo vymiešame so syrom Karička. Syr camembert nastrúhame najemno a pridáme k maslu. Primiešame horčicu, osolíme, okoreníme. Nakoniec primiešame nastrúhanú mrkvu a dobre vymiešame. Hotovú nátierku posypeme nasekanou mladou cibuľkou. Podávame s akýmkoľvek pečivom a zeleninkou.


Potrebujeme

  • 75g maslo
  • 125g syr Karička
  • 30g syr camembert
  • 1-2 ČL horčica
  • 1 ks mrkva
  • štipka soli
  • štipka mletého čierneho korenia

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov