Plnené bravčové rezne

Plnené bravčové rezne

Plnené bravčové rezne

Tento recept nám posiela: Lenka zo Skalky nad Váhom


náročnosť: stredná
čas: 45
porcie: 3

Postup

Bravčové plátky zo stehna očistíme a tenko rozklepat. Náplň: Šunku veľmi jemne nakrájame na kocky a rozotrieme s Karičkou a jemne nasekaným petržlenom. Plátky mäsa jemne osolíme, okoreníme a z jednej strany tenko potrieme sardelovou pastou. Na jednu polovicu potretej strany dáme náplň, ktorú prekryjeme druhou polovicou plátku a všetko pevne spojíme špáradlami. Takto naplnené mäso obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Smažíme vo vyššej vrstve oleja z oboch strán dozlatista. Plnené bravčové rezne podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi a zeleninovými šalátmi.


Potrebujeme

  • 3 plátky bravčového stehna
  • sardelová pasta
  • 50 g Karička
  • 1 lyžička čerstvý petržlen
  • 100g šunky
  • mleté čierne korenie, soľ
  • Na trojobal:
  • hladká múka
  • strúhaná žemľa
  • vajcia

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov