Kuracie prsia vo forme na srnčí chrbát

Kuracie prsia vo forme na srnčí chrbát

Kuracie prsia vo forme na srnčí chrbát

Tento recept nám posiela: Veronika zo Žíhárca


náročnosť: nízka
čas: 60 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Kuracie prsia nakrájame na malé kocky a posypeme polohrubou múkou. Kyslú smotanu, vajcia, smotanu na varenie, syr Karička a eidam, soľ, korenie a petrž. vnať dobre premiešame. Kuracie prsia zamiešame do syrovej masy. Formu na srnčí chrbát vystelieme slaninou. Mäso vylejeme do formy a zakryjeme slaninou. Pečieme pri 200°C asi 45-50 minút.


Potrebujeme

  • kuracie prsia 500 g
  • 1 Karička v črievku
  • 2 vajcia
  • 1 kyslá smotana
  • petržlenová vňať
  • 150 g syr eidam (nastrúhaný)
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • 100 ml smotana na varenie
  • 250 g bacon slanina
  • 2 pl polohrubá múka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov