Z múky, 140 g masla a 1/4 lyžičky soli urobte mrveničku. Vlejte 8 lyžíc studenej vody a vymieste cesto. Vytvarujte z neho guľu a dajte na 30 minút chladiť.
Rúru zahrejte na 200 °C. Na ľahko pomúčenej ploche vyvaľkajte z cesta kruh o niečo väčší než 25-centimetrová koláčová forma. Preneste ho do formy a zatlačte k okrajom tak, aby vznikla „miska“. Dno cesta zľahka popichajte vidličkou, vyložte papierom na pečenie a zaťažte fazuľami. Pečte 20 minút, potom odstráňte papier aj fazule.
Na zvyšnom masle v malom hrnci 20 minút (za občasného premiešavania na strednom plameni) zahrievajte cibuľu, kým zmäkne. Následne stiahnite z ohňa. Na panvičke s trochou oleja zľahka orestujte zvlášť šampiňóny, zvlášť špenát s jedným strúčikom cesnaku a nakoniec zvlášť slaninu (bez oleja).
V mise vyšľahajte vajcia, pridajte smotanu, strúčik cesnaku, Karička nátierku a na kocky nakrájané Karička eidam plátky klasik. Osoľte, okoreňte. Na cesto naneste cibuľu a potom na pomyselné štvrtiny zvlášť položte špenát, slaninu, šampiňóny a na polovice nakrájané paradajky. Pečte 20 – 25 minút. Koláč je upečený, keď nôž po vpichnutí do stredu ostane čistý. Nechajte vo forme vychladiť a podávajte.
Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO
PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ,
emailový
kontakt:
zo@eurotrading.sk
na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.