Chalupárske plnené bosniaky

Chalupárske plnené bosniaky

Chalupárske plnené bosniaky

Tento recept nám posiela: Peter z Piešťan


čas: 120 minút
porcie: 6

Postup

Nasypať múku, cca 0,5 kg. Pridať vajíčko, soľ, trocha cukru, olej, sušené kvasnice, kmín a vlažnú vodu. Cesto vymiesiť tak, aby bolo tuhšie, nechať vykysnúť. Vyklopiť na pomúčenú dosku. Lyžicou nabrať kus cesta, naplniť ho Karička črievkom zmiešaným s bryndzou. Vytvarovať bochníky, dať na plech, potrieť osolenou vodou a dať piecť.


Potrebujeme

  • Hladká múka
  • Soľ
  • Voda
  • Cukor
  • Sušené kvasnice
  • Kmín
  • Vajce
  • 2 ks Karička črievko
  • Bryndza

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov