Syrový baklažán

Syrový baklažán

Syrový baklažán

Tento recept nám posiela: Ondrej z Divína


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
porcie: 4

Postup

Jeden baklažán nakrájame na asi 6 častí (plátky).
Zatiaľ, kým sa pečú baklažány, urobíme si paradajkovú omáčku a pripravíme si syr.
Môžeme do zmesi syrov pridať cesnak a pažítku.
Na paradajkovú omáčku zmiešame konzervu paradajok s kávovou lyžičkou cukru, posolíme, dáme 3 strúčiky cesnaku a hrsť bazalky. V sezóne paradajok si túto omáčku robím z čerstvých paradajok a to je báseň!
Keď máme baklažán upečený, tak každý plát naplníme Karička trojuholníkom a zatočíme. Celé to zalejeme omáčkou a dáme zapiecť.
Úžasná chuť, keď Karička vytečie do paradajkovej omáčky.


Potrebujeme

  • 2 ks baklažán
  • 1 konzerva lúpaných paradajok
  • 2 balenia Karička trojuholník
  • olivový olej
  • cukor
  • soľ
  • bazalka
  • cesnak

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov