Slaný pestrý štrudl

Slaný pestrý štrudl

Slaný pestrý štrudl

Tento recept nám posiela: Marcela z Vojkoviec


náročnosť: nízka
čas: 50 minút
porcie: 4

Postup

Z lístkového cesta vyvaľkáme plát, ktorý do 1/2 striedmo potrieme kečupom, vyberieme ľubovoľnú náplň a potretú časť cesta naplníme, na náplň ukladáme trojuholníčky syra, zvinieme, jemne popicháme vidličkou a potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme na plechu s papierom po dobu cca 25-35 min. pri teplote 180-200 stupňov.
Vrch má byť krásne hnedý a chrumkavý.
Podávame teplé aj studené kúsky rolády k vínku.
Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • Základ:
  • 1 lístkové cesto
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • rasca mletá a sezam na posypanie
  • kečup na potretie /podľa chuti jemný alebo pikantný/
  • vajíčko na potretie
  • Náplň:
  • 12 plátky salám Herkules
  • 1 krabička syr Karička
  • 1 červená paprika
  • 6 žlté cherry paradajky

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov