Rizoto s ružičkovým kelom

Rizoto s ružičkovým kelom

Rizoto s ružičkovým kelom

Tento recept nám posiela: Dušan z Červeníka


náročnosť: nízka
čas: 30 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Očistený kel povaríme 1 minútu v osolenej vode a prepláchneme studenou vodou.
Na oleji speníme cibuľu, pridáme pokrájanú šunku, pridáme ryžu a spolu opražíme. Postupne za stáleho miešania prilievame vývar. Nakoniec pridáme kel a syr nakrájaný na kocky. Premiešame, osolíme, okoreníme a ihneď podávame.


Potrebujeme

  • 350 g ryža
  • 1 l zeleninový vývar
  • 300 g ružičkový kel
  • 150 g šunka
  • 100 g Karička tehla
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov