Plnené zemiaky

Plnené zemiaky

Plnené zemiaky

Tento recept nám posiela: Katarina zo Sokola


náročnosť: nízka
čas: 25
porcie: 6

Postup

Uvarené zemiaky rozkrojíme na polovice, vyberieme vnútro asi na 0.5 cm hrúbku. Slaninku a šunku nakrájam nadrobno a zmiešam so smotanou a bryndzou a pridám vnútro zo zemiakov. Ochutím korením a soľou. Zmesou plním vydlabané zemiaky. Posypem struhaným syrom Karička tehla a pečieme pri 180 stupňov 20 min.


Potrebujeme

  • 6 ks stredné zemiaky uvarené v šupke
  • 125 g bryndza
  • 100 g slanina
  • 100 g šunka
  • 200 g syr strúhaný Karička tehla
  • Črievko Karička
  • Smotana na šľahanie
  • Olej
  • Soľ
  • Korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov