Plnená syrovo-zeleninová bageta

Plnená syrovo-zeleninová bageta

Plnená syrovo-zeleninová bageta

Tento recept nám posiela: František z Prešova


náročnosť: nízka
porcie: 6

Postup

Každú bagetu rozrežeme na štyri časti a vydlabeme striedku. Uhorky očistíme, rozrežeme na rovnako veľké kusy ako bagety a vydlabeme jadierka. Paradajky umyjeme, rozpolíme, vyberieme jadierka a dužinu nakrájame na malé kocky. Pažítku opláchneme a nasekáme na drobno.
Karičku vymiešame spolu s pažítkou a paradajkami, podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie. Do každého kúska bagety vsunieme uhorku. Takto pripravené bagety naplníme plnkou. Podávame so zeleninovým šalátom.


Potrebujeme

  • 3 bagety
  • 2 šalátové uhorky
  • 300g Karičky v črievku
  • 3 paradajky
  • hrsť pažítky
  • morská soľ
  • mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov