Hriankové chleby s plnkou

Hriankové chleby s plnkou

Hriankové chleby s plnkou

Tento recept nám posiela: Marek z Piešťan


náročnosť: nízka
čas: 60 minút
porcie: 5

Postup

Mäso osolíme, ochutíme korením, paprikou, sójovou omáčkou, pre lisovaný cesnakom a nadrobno nakrájanou cibuľkou. Pridáme par kvapiek palmového oleja, nasekanú petržlenovú vňať a spolu dobre zamiešame. Do misky nalejeme mlieko a jednotlivé chleby v ňom namočíme. Necháme ich odkvapkať a polovicu uložíme do vymastenej zapekacej misy.

Pridáme črievko Karička na každý chlebik (rozotrieme), pridáme mäsovú zmes, ktorú zasypeme strúhaným syrom. Prikryjeme zvyšnými namočenými chlebmi a na povrch dáme opäť syr, ja dávam aj trošku Karičky, rozotriem a na to poukladáme zvyšny strúhaný syr, my sme syroví takže 🙂

Zapečieme v rúre vyhriatej na 200’C. Dobru chuť, je to úžasný recept, neoľutujete, keď si ho spravíte. 🙂


Potrebujeme

  • Biele hriankové chleby
  • 400 g mletého bravčového mäsa
  • 80 g strúhaný tvrdý syr
  • 1 ks Karička črievko
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 menšia cibula
  • Palmový olej
  • Mlieko
  • Sójovú omáčku
  • Mletú červenú papriku
  • Mleté čierne korenie
  • Soľ
  • Petrzlenova vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov