Hlivovo šampiňóva zapekanka

Hlivovo šampiňóva zapekanka

Hlivovo šampiňóva zapekanka

Tento recept nám posiela: Miroslav zo Senohradu


náročnosť: nízka
čas: 18 minút
porcie: 10

Postup

Hlivu umyjeme, očistíme a pomixujeme na kašovitú zmes spolu so šampiňónmi. Necháme dusiť, pokým sa nevyparí voda. Zatiaľ si nastrúhame syr, ktorý dáme na polovicu bagety po dĺžke. Keď sa vyparí voda, pridáme Karička črievko, dochutíme podľa chuti, zamiešame a môžeme natierať na bagety. Bagety na záver posypeme syrom a dáme zapiecť. Dobrú chuť prajem.


Potrebujeme

  • 500 g hliva
  • 200 g šampiňóny
  • 4 ks Karička črievko
  • soľ
  • korenie
  • vegeta
  • 50 dg tvrdý syr
  • 5 veľkých bagiet

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

O cookies
Ochrana osobných údajov