Krémové krevety na slávnostný stôl

Krémové krevety na slávnostný stôl

Krémové krevety na slávnostný stôl

Tento recept nám posiela: Juraj z Bratislavy


náročnosť: nízka
čas: 30 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Na olivovom oleji opečieme z každej strany krevety, pridáme prelisovaný cesnak, podlejeme vínom, osolíme, podusíme cca 5 minút a krevety vyberieme. Do výpeku pridáme syr a metličkou vymiešame. Nakoniec dochutíme kôprom. Vložíme krevety a premiešame. Podávame v pohári na martini s opečenými plátkami bagety.


Potrebujeme

  • 16 ks olúpané obrie krevety
  • olivový olej
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • 100 g Karička črievko
  • biela bageta
  • kôpor

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

O cookies
Ochrana osobných údajov