Kapor na smotanových zemiakoch

Kapor na smotanových zemiakoch

Kapor na smotanových zemiakoch

Tento recept nám posiela: Katarína zo Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 60 minút
porcie: 6
bezlepkový recept: Áno

Postup

Zemiaky ošúpeme, nakrájame na 5mm plátky, okoreníme muškátovým orechom, osolíme, zalejeme smotanou a povaríme na miernom plameni 10 minút. Cibuľu pokrájame na kolieska, kápiu na prúžky a spolu s hráškom zmiešame s predvarenými zemiakmi. Takisto pridáme aj Karičku a zamiešame. Zemiaky dáme do pekáča, na ne uložíme filety, ktoré sme potreli prelisovaným cesnakom, osolili a okorenili. Pečieme približne 30 minút pri teplote 220st.


Potrebujeme

  • 4 filety z kapra
  • 1 kg zemiaky
  • 300 ml smotana na varenie
  • 2 Karičky
  • muškátový orech
  • nakladaná kápia
  • 4 strúčiky cesnaku
  • hrášok mrazený
  • 1 väčšia červená cibuľa
  • soľ, mleté korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov