Zapečené papriky po bulharsky

Zapečené papriky po bulharsky

Zapečené papriky po bulharsky

Tento recept nám posiela: Júlia z Drienovskej Novej Vsi


náročnosť: nízka
čas: 50 min
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

V prvom rade si nachystáme všetky potrebné suroviny k príprave jedla. Nasledovne si papriky umyjeme, osušíme, stopky dáme preč a vyberieme z nich jadrovníky tak, aby ich bolo možné naplniť. Plníme takto: do každej papriky striedavo trojuholník Karičky syra a pikantnej klobásy až po otvor s tým, že posledná ide salám /klobása. Môžeme dochutiť vegetou. Hotové papriky poukladáme na vymastený plech olivovým olejom najlepšie, ale môžeme použiť aj klasický olej. Pečieme v predhriatej rúre max. 30min na 150 stupňov.


Potrebujeme

  • 10 ks zelených paprík resp. maroko papriky
  • 10 ks Karička tavený syr nie v črievku
  • 10 ks klobása/ salám
  • vegeta podľa chuti
  • olivový olej na vymastenie pekáča

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov