Tatranské hrianky

Tatranské hrianky

Tatranské hrianky

Tento recept nám posiela: Dana z Michaloviec


náročnosť: nízka
čas: 10 minút
porcie: 5

Postup

Krajce sendviča opečieme na troške oleja z oboch strán. Následne ich natrieme Karičkou zmiešanou so smotanou. Hrianky so syrom nakoniec posypeme nastrúhaným chrenom – množstvo podľa toho koľko znesiete 🙂


Potrebujeme

  • 10 krajcov sendviča
  • 3 ks Karička v črievku
  • 3 PL smotana
  • strúhaný chren
  • trochu oleja

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov