Bryndzovo-syrová nátierka s medvedím cesnakom

Bryndzovo-syrová nátierka s medvedím cesnakom

Bryndzovo-syrová nátierka s medvedím cesnakom

Tento recept nám posiela: Vladimír z Trnavy


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
porcie: 6
bezlepkový recept: Áno

Postup

Bryndzičku koziu (je pomerne trúsivá), Karičku, hočicu, kečup, papriku a soľ vymiešame do hladkého krému. Veľa listov Medvedieho cesnaku nakrájame nadrobno, ktorými posypeme nátierku na opečených bagetkách alebo mäkkom chlebíku v pomere 1:1 (koľko nátierky, toľko Cesnaku medvedieho). Je to výborná vitamínová bomba.


Potrebujeme

  • 100 % kozia bryndzička nepasterizovaná - 200 g
  • 4 trojuholníčky taveného syra Karička Klasik
  • 1 čl hočica plnotučná
  • 2 čl kečup sladký
  • červená paprika sladká a soľ podľa chuti
  • Cesnak medvedí čerstvý (veľa)

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov