Aspik

Aspik

Aspik

Tento recept nám posiela: Juraj z Bojnej


náročnosť: nízka
čas: 24 hodin
porcie: 10

Postup

Do väčšej misy si na drobno nakrájame šunku, pridáme kukuricu, hrášok a na drobno nakrájané šampiňóny a kápiu. Osolíme, okoreníme a pridáme majolku zmiešanú so syrom Karička. Poriadne premiešame. Želatínu si zarobíme podľa návodu, tie moje sa roztopili v 2 dcl horúcej, nie vriacej vody, úplne som ju nechala roztopiť a vliala do misy a poriadne premiešala. Srnčí chrbát alebo aj takúto misku si vystelieme potravinárskou fóliou zalejeme zmes. A do chladu, najlepšie do druhého dňa.


Potrebujeme

  • 300 g šunky
  • veľká plechovica kukurice, hrášku a šampiňónov
  • malý pohárik domácej zaváranej kápie
  • soľ, korenie
  • dve a pol majolenky
  • dve želatíny
  • dve črievka Karičky

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov