Nemäsový boršč

Nemäsový boršč

Nemäsový boršč

Tento recept nám posiela: Katarína zo Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 60 minút
porcie: 8

Postup

Všetku mladú zeleninu očistíme a pokrájame na kocky a opražíme na masle. Zaprášime múkou, opražíme, pridáme nakrájaný cesnak, bielu časť cibuľky a chvíľu popražíme. Zalejeme vodou, pridáme pokrájanú cviklu, pretlak, koreniny a soľ. Povaríme do polomäkka, pridáme cibuľkovú vňať, petržlenovú vňať a krátko prevrieme. Nakoniec primiešame Karičku, premiešame a odstavíme. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • zväzok mladej mrkvy
  • zväzok mladého petržlenu
  • 1 mladý zeler, 1 mladý kaleráb
  • 3 ks Karička
  • mladá cibuľka
  • cesnak
  • bobkový list
  • petržlenová vňať
  • nové korenie, čierne korenie
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • 5 PL paradajkový pretlak
  • 1 Pl hladká múka
  • 3 PL prepraženého masla
  • pohár sterilizovanej cvikly

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov