Cesnačka s Karičkovými haluškami

Cesnačka s Karičkovými haluškami

Cesnačka s Karičkovými haluškami

Tento recept nám posiela: Gabriela z Bratislavy


náročnosť: nízka
čas: 20
porcie: 4

Postup

Zemiaky pokrájame na drobno, hlávku cesnaku na plátky a udené mäso nakrájame na pásiky. Spolu krátko osmažíme na oleji a zalejeme asi 1 liter vody. Pridáme štipku soli. Keď sú zemiaky skoro uvarené, začneme pridávať halušky, ktoré urobíme v ruke. Na halušky je potrebné 1 vajíčko, črievko Karičky, štipka soli a strúhanka podľa potreby. Hádžeme do vriacej polievky.


Potrebujeme

  • Zemiaky 4ks
  • Cesnak hlavička
  • Udené mäso
  • Vajíčko 1ks
  • Strúhanka
  • Olej
  • črievko Karička

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov