Syrovo-makrelová nátierka

Syrovo-makrelová nátierka

Syrovo-makrelová nátierka

Tento recept nám posiela: Marcela z Vojkoviec


náročnosť: nízka
čas: 50 minút
porcie: 6-8

Postup

Makrelu vykostíme, prípadne kúpime vykostené kúsky
/500 g/, nadrobíme rukou do nádoby, pridáme maslo, syr, cibuľu, vyšľaháme tyčovým mixérom dohladka a nakoniec pomaly pridávame kyslú smotanu, koreníme a solíme až na koniec podľa potreby. Makrela je údená – solená, aby sme nepresolili.
Podávame s mini bagetkami, môžeme posypať pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 1 veľká údená makrela /400 g/
  • 1/2 cibule
  • 1 kyslá smotana /max. do 100 g/
  • 1/2 klasické maslo /125 g/
  • 1/2 krabičky syr Karička /120 g/
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov