Paprikáš z králika

Paprikáš z králika

Paprikáš z králika

Tento recept nám posiela: Milan z Dargova


náročnosť: vysoká
čas: 120 minút
porcie: 4

Postup

Králika naporcujeme na menšie kusy a osolíme. Cibuľu pokrájame a speníme na oleji, posypeme mletou paprikou a potom pridáme mäso. Podlejeme horúcou vodou a dusíme, kým nie je mäso mäkké. Počas dusenia občas zamiešame a podľa potreby podlievame.

V smotane rozhabarkujeme múku, prilejeme do hrnca a ešte krátko povaríme. Nakoniec ešte pridáme Karička črievko, ochutíme citrónovou šťavou a podľa chuti dosolíme. Podávame s cestovinami – najlepšie kolienkami.


Potrebujeme

  • 1 ks domáci králik
  • 3 lyžice oleja
  • 3 ks cibuľa
  • 125 g Karička črievko
  • 2 dl kyslá smotana
  • soľ
  • citrónová šťava
  • 1 lyžica hladká múka
  • mletá paprika

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov