Lahodná roláda

Lahodná roláda

Lahodná roláda

Tento recept nám posiela: Anna zo Stropkova


náročnosť: stredná
čas: 1 hod
porcie: 6

Postup

Pripravíme si náplň do rolády – miešané vajíčka s cibuľkou a zeleninou alebo klobáska alebo brokolica. Jednoducho, čo chladnička alebo špajza poskytne. Ostatné suroviny okrem jedného vajíčka (bude na potretie) spolu zmiešame. Pokiaľ by bolo cesto riedke, môžme prisypať strúhanku. Na potravinársku fóliu posypanú strúhankou si rozltačíme mäso, dáme nachystanú náplň a zrolujeme. Pripravenú roládu, dáme na plech, potrieme vajíčkom a pečieme do zlatista. Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • 500 g mleté bravčové mäso
  • 2 vajíčka
  • 1 PL horčica
  • soľ, korenie podľa chuti
  • 3 ks trojuholníčkov Karička
  • strúhanka
  • 3 strúčiky cesnak
  • 1 najemno nakrájaná cibuľa
  • náplň podľa chuti

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov