Králik na smotane s Karičkou

Králik na smotane s Karičkou

Králik na smotane s Karičkou

Tento recept nám posiela fanúšik varenia s Karičkou


náročnosť: stredná
čas: 120 minút
porcie: 10

Postup

Očistenú cibuľu trošku podusíme na masle, pridáme vykosteného králika, podlejeme vodou, pridáme korenie, bobkový list, soľ, nové korenie a dúsíme, kým králičie mäso nezmäkne. Karičku, smotanu a horčicu zmiešame na hladkú hmotu. Pridáme múku, pomiešame a touto zmesou zahustíme králika. Môžeme dochutiť vegetou, podávame s knedľou. Dobrú chuť. 😉


Potrebujeme

  • 1 vykostený králik
  • 1 cibuľa
  • 4 ks bobkový list
  • 6 -8 ks nové korenie
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • maslo
  • 4 PL múky
  • 1 ČL horčica
  • smotana na šlahanie
  • 1 ks Karička črievko maxi
  • vegeta na dochutenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov