Zapečený karfiol

Zapečený karfiol

Zapečený karfiol

Tento recept nám posiela: Terka z Topoľčian


náročnosť: nízka
čas: 45 minut
porcie: 6

Postup

Karfiol si uvaríme v osolenej vode a necháme vychladnúť, následne ho rozoberieme na ružičky, poukladáme na pomúčený plech, zalejeme ho so smotanou, vajíčkami a nastrúhaným syrom, osolíme, okoreníme a necháme zapiecť do zlatista.


Potrebujeme

  • karfiol
  • soľ, korenie
  • smotanu na šľahanie
  • olej
  • múku hladkú
  • syr na strúhanie Karička
  • 4 vajíčka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov