Tagliatelle so smotanovou omáčkou a grilovanou rybou

Tagliatelle so smotanovou omáčkou a grilovanou rybou

Tagliatelle so smotanovou omáčkou a grilovanou rybou

Tento recept nám posiela: Eva zo Starej Turej


náročnosť: nízka
čas: 25 minút
porcie: 2

Postup

Rybu osušíme, osolíme, okoreníme a ugrilujeme alebo opečieme na panvici. Pokvapkáme citrónom a odložíme do tepla.
Omáčka – na oleji opražíme očistené a na plátky nakrájané šampiňóny, pridáme smotanu na varenie a za hrsť nastrúhaného syra. Necháme zovrieť, miešame až sa syr rozpustí. Osolíme len zľahka, okoreníme mletým čiernym korením a štipkou červenej papriky pre farbu.
Cestoviny – uvaríme podľa návodu, nepreplachujeme studenou vodou. Uvarené preložíme do rajnice k horúcej omáčke a dobre premiešame. Podávame s kúskami grilovanej ryby a posypané petrželkou.


Potrebujeme

  • Tagliatelle al. široké rezance
  • biela ryba, treska
  • soľ, mleté čierne korenie
  • citrón
  • Omáčka:
  • šampiňóny
  • smotana na varenie
  • hrsť nastrúhaného syru Karička tehla
  • mleté čierne korenie
  • červená sladká paprika
  • petržlenová vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov