Rezne s Karičkou

Rezne s Karičkou

Rezne s Karičkou

Tento recept nám posiela: Michal z Pohronského Ruskova


náročnosť: stredná
čas: 60 minút
porcie: 6
bezlepkový recept: Áno

Postup

Mäso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme, posypeme vegetou a naklepeme. Rezne potrieme z jednej strany Karičkou. Postrúhané zemiaky zmiešame s vajíčkami a primiešame toľko múky, aby vznikla stredne hustá hmota, do ktorej rezne namáčame. V rozpálenom oleji vyprážame, najskôr zo strany potretej syrom. Do hrnca dáme trošku oleja, vypražené rezne poukladáme na dno, podlejeme vývarom a zalejeme smotanou. Na miernom ohni dusíme, kým sa smotana nevsiakne do mäsa. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.


Potrebujeme

  • 1kg bravčové stehno
  • 2 črievka Karička
  • soľ, korenie
  • 2 vajcia
  • 2 zemiaky
  • hladká múka
  • 250 ml smotana na šlahanie
  • hovädzí vývar
  • olej
  • vegeta

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov