Plnené kotlety s Karičkou a s rajčinami

Plnené kotlety s Karičkou a s rajčinami

Plnené kotlety s Karičkou a s rajčinami

Tento recept nám posiela: Roman z Levíc


náročnosť: stredná
čas: 40 minút
porcie: 4

Postup

Umyté karé ostrým nožom opatrne narežeme v bočnej časti a vytvoríme kapsu. Rajčiny a eidam nakrájame na plátky. Karé naplníme s Karičkou, pridáme paradajku a nakoniec eidam. Mäso takto naplnené uzatvoríme špáratkom. Zvonku mäso okoreníme a osolíme. Na rozpálenom oleji mäso krátko z obidvoch strán opražíme a dopekáme v rozohriatej trúbe pri 180 stupňoch 8 minút. Tagliatelly uvaríme podľa návodu na obale. Medzitým v kastróliku z masla a múky vytvoríme zápražku, prilejeme mlieko, za stáleho miešania povaríme a zjemníme smotanou. Dochutíme soľou a korením. Do hotovej omáčky pridáme uvarené cestoviny a hneď servírujeme. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.


Potrebujeme

  • 800g bravčové karé s kosťou
  • 1 balenie Karička klasik 125g
  • 50g tehly Eidam
  • 200g rajčín
  • 2 lyžice oleja
  • 1 lyžička soli
  • 4 guľôčky čierneho korenia
  • 500g tagliatellov
  • 50g masla
  • 50g hladkej múky
  • 200 ml mlieka
  • 100 ml smotany

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov