Plnená panenka, bravčový zajac

Plnená panenka, bravčový zajac

Plnená panenka, bravčový zajac

Tento recept nám posiela: Lucia z Bratislavy


náročnosť: stredná
čas: hodina aj 20 minut
porcie: 10

Postup

Bravčového zajaca, ako sa u nás hovorí, si odblaníme, umyjeme, prekrojíme v strede tak, aby sa nám dal roztiahnúť a následne vyklepať na veľký kus mäsa. Ten si okoreníme, osolíme, naplníme praženicou zo 4 vajíčok, šunkou, syrom Karička, kto má rád aj klobáskou 😀 Nakoniec zavinieme, zaviažeme špagátikom, opečieme asi po 3 minútky z každej strany na riadne rozohriatom oleji, dáme na pekáč, prikryjeme alobalom a asi 30 minút na 180 stupňov dopekáme. Podávame s ryžou alebo zemiakmi, čo najviac ľúbime 😀


Potrebujeme

  • kus bravčovej panenky
  • olej, soľ, korenie
  • šunku
  • tvrdý syr Karička
  • šampiňóny
  • 4 ks vajíčka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov