Pizza bez kysnutia

Pizza bez kysnutia

Pizza bez kysnutia

Tento recept nám posiela: Danica z Považskej Bystrice


náročnosť: stredná
čas: 40 minút
porcie: 4

Postup

U nás často podávaná ako hlavné jedlo. Veľmi sa mi páči na tejto pizzy to, že je bez kysnutia a rýchlo hotová. Poďme na prípravu cesta.
Nachystáme si do misky múku, pridáme soľ, kypriaci prášok a premiešame. Pridáme olivový olej, vodu a vypracujeme cesto.
Na plech si dávam papier na pečenie. Cesto dáme na plech a vytvoríme kruh, resp. tvar, ktorý chceme.

Na cesto rozotrieme kečup, posypeme pizza korením, podľa chuti môžeme potrieť aj cesnakom a ukladáme ostatné ingrediencie, v mojom prípade Karička črievko, tvrdý syr a mozzarelu. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 220 stupňov, približne na 15 minút, závisí od typu rúry. Dobrú chuť prajem! 🙂


Potrebujeme

  • 250 g hladkej múky
  • 6 PL olivového oleja
  • 1/2 kypriaceho prášku
  • štipka soli
  • 1,5 dcl vody
  • kečup
  • pizza korenie
  • 1 ks Karička črievko
  • tvrdý syr
  • mozzarella
  • iné ingrediencie podľa chuti (šunka, klobáska, slaninka, cibuľka)

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov