Pappardelle s bryndzovo-karičkovou omáčkou

Pappardelle s bryndzovo-karičkovou omáčkou

Pappardelle s bryndzovo-karičkovou omáčkou

Tento recept nám posiela: Peter zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 15
porcie: 2

Postup

Široké rezance uvaríme v slanej vode s trochou oleja podľa návodu al dente a hotové ocedíme. Bryndzu, kyslú smotanu a Karičku črievko vymiešame s rascou, mletou červenou paprikou, nakrájanou pažítkou a osolíme podľa chuti. Omáčkou zalejeme uvarené teplé cestoviny a môžeme podávať. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 250 g cestoviny Pappardelle
  • 125 g bryndza
  • 1 kyslá smotana
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • mleté čierne korenie
  • mletá rasca
  • pažítka
  • Karičku črievko

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov