Obalená bravčová panenka v schwartzwaldskej šunke s dubákovo-syrovou omáčkou

Obalená bravčová panenka v schwartzwaldskej šunke s dubákovo-syrovou omáčkou

Obalená bravčová panenka v schwartzwaldskej šunke s dubákovo-syrovou omáčkou

Tento recept nám posiela: Lucia z Bratislavy


náročnosť: vysoká
čas: hodinka
porcie: 4

Postup

Bravčovú panenku si odblaníme, umyjeme, nasolíme, okoreníme, obalíme šunkou, ktorú si môžeme poprichytávať špáratkami, keď máme obalené, opečieme ju kratko asi dve minútky z každej strany na dobre rozpálenom oleji. Nakoniec prikryjeme alobalom a dáme do rúry na 200 stupňov, asi na 15 minútiek. Medzitým si do hrnca pripravíme sušené hríby, ktoré si zalejeme vriacou vodou, osolíme, okoreníme a necháme variť, kým nie sú mäkké, následne ich rozmixujeme, pridáme dve črievka Karičky a zahustíme zásmažkou z múky a oleja, nakoniec zjemníme smotanou. Podávame s hranolkami alebo ryžou.


Potrebujeme

  • bravčovú panenku
  • soľ, korenie
  • schwartzwaldskú šunku
  • sušené dubáky
  • olej
  • smotanu 30%
  • ryžu alebo hranolky ako oblohu
  • dve Karičky črievka
  • múku hladkú špaldovú

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov