Kuracie soté s pórom

Kuracie soté  s pórom

Kuracie soté s pórom

Tento recept nám posiela: Nikolka z Partizánskeho


náročnosť: stredná
bezlepkový recept: Áno

Postup

Kuracie prsia nakrájame na pásiky a opražíme na troche oleja. Pór a cesnak nakrájame na plátky. Pridáme k mäsu. Podusíme.
Nakoniec pridajte šľahačku a Karičku a nechajte prevrieť, ak treba dochuťte soľou a korením.


Potrebujeme

  • 3 kuracie prsia
  • 1 väčší pór
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 250 ml šľahačková smotana
  • 80 g syr Karička
  • soľ, korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov