Kuracie rezance s bazalkou a paradajkovým pretlakom

Kuracie rezance s bazalkou a paradajkovým pretlakom

Kuracie rezance s bazalkou a paradajkovým pretlakom

Tento recept nám posiela: Nikola z Partizánskeho


náročnosť: nízka

Postup

Mäso nakrájame na pásiky. Cibuľu pokrájame na kocky a dáme ju speniť na panvicu na olej. Pridáme pretlak, kryštálový cukor. Premiešame. Pridáme mäso, soľ, korenie, 30 ml vody. Prikryjeme a dusíme pod pokrievkou 10 – 15 minút.
Rozmiešame smotanu so syrom Karička a pridáme pokrájanú bazalku. Podlejeme touto syrovo-smotanovu zmesou, necháme zovrieť a odstavíme. Podávame s cestovinou.


Potrebujeme

  • 800 g kuracích pŕs
  • 2 PL paradajkového pretlaku
  • 1 cibuľa
  • 2 PL kryštálového cukru
  • 2 tavené syry v črievku Karička
  • 1 PL bazalky
  • 300 ml šľahačkovej smotany
  • 3 PL olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov