Kuracie prsia s hráškom

Kuracie prsia s hráškom

Kuracie prsia s hráškom

Tento recept nám posiela: Veronika zo Žíharca


náročnosť: nízka
čas: 30 minút
porcie: 5

Postup

Kuracie prsia nakrájame na malé kocky. Na olivovom oleji orestujeme nadrobno nakrájané mäsko, necháme zatiahnuť a restujeme 6 až 8 minút. Ochutíme soľou a korením. Pridáme hrášok, Karičku, čerstný estragón a tymián, prilejeme smotanu a dusíme do zmäknutia. Podávame s cestovinou.


Potrebujeme

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 MAXI Karička črievko
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • 250 ml smotana na šľahanie
  • 20 dkg hrášok
  • estragón
  • tymián
  • olivový olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov