Kuracie prsia plnené slaninkou a syrom

Kuracie prsia plnené slaninkou a syrom

Kuracie prsia plnené slaninkou a syrom

Tento recept nám posiela: Michaela z Kysty


náročnosť: stredná
čas: 30min
porcie: 4

Postup

Cibuľu, cesnak a slaninu si opražíme spolu, až je cibuľa pekná sklovitá a slaninka pustila aj masť a je tiež hotová, vyberieme si to do nádoby, kde to zmiešame s črievkom. Ja dávam 2ks lepšia chuť, je to na každom, pridáme bazalku, zmiešame a hotovou zmesou plníme kur. prsia, celé kur. prsia si len pozdĺžne narežeme, ale tak, aby sme ich neprekrojili úplne, otvoríme a naplníne slaninovo-syrovou zmesou, ukladáme do zapekacej misy a dáme zapiecť, cca 20-30min, pred dopečením si na to môžeme postrúhať syr podľa chutí. Podávame s opeč. zemiakmi. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • Kuracie prsia
  • Cibuľa
  • Cesnak
  • Syr v črievku Karička
  • Bazalka
  • Olivový olej
  • Slanina
  • Zemiaky

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov