Kuracie medajlónky s hríbovou omáčkou

Kuracie medajlónky s hríbovou omáčkou

Kuracie medajlónky s hríbovou omáčkou

Tento recept nám posiela: Mária zo Širokého


náročnosť: nízka
čas: 60
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na medajlónky. Osolíme a okoreníme z oboch strán. Na panvicu si dáme rozohriať olej a medajlónky osmahneme z oboch strán. Podlejeme vodou a necháme chviľku dusiť. Potom pridáme hríby.
Keď je mäsko mäkké, vyberieme ho aj spolu s hríbmi. Do omáčky pridáme Karičku a miešame, kým sa nerozpustí. Ak je omáčka riedka, môžme zahustiť trochou kukuričného škrobu.
Podávame s ryžou.


Potrebujeme

  • 500 g kuracích pŕs
  • hrsť hríbov
  • Karička v črievku
  • soľ
  • čierne korenie
  • červená paprika
  • ryža
  • 1 lyžica kukuričného škrobu
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov