Kuracie a šampiňónové medajlóniky v syrovom cestíčku

Kuracie a šampiňónové medajlóniky v syrovom cestíčku

Kuracie a šampiňónové medajlóniky v syrovom cestíčku

Tento recept nám posiela: Patrik z Podbrezovej


náročnosť: nízka
čas: 30 min.
porcie: 2

Postup

Umyté kuracie prsia nakrájame na malé plátky, šampiňóny na hrubšie plátky. Dve vajíčka rozšľaháme so soľou a ml. čiernym korením, pridáme hladkú múku a nastrúhaný tvrdý syr Karička Tehla. V tomto cestíčku obalíme kuracie mäsko aj šampiňóny a vypražíme na oleji do zlatista. Podávame s novými zemiakmi, ktoré uvaríme, pridáme maslo a petržlenovú vňať. Hodí sa k tomu tatárska omáčka a zeleninový šalát.


Potrebujeme

  • kuracie prsia
  • 4 väčšie šampiňóny
  • 2 vajcia
  • soľ, ml.čierne korenie
  • trocha hladkej múky
  • 50 g strúhaného tvrdého syra Karička Tehla
  • nové zemiaky
  • 2 PL masla
  • petržlenovú vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov