KURACÍ REZEŇ NA ŠPENÁTE

KURACÍ REZEŇ NA ŠPENÁTE

KURACÍ REZEŇ NA ŠPENÁTE

Tento recept nám posiela: JÁN z Krupiny


náročnosť: stredná
čas: 40 MINÚT
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

REZNE JEMNE NAKLEPEME, POTRIEME TAVENÝM SYROM, OSOLÍME A OPAPRIKUJEME. VAJCE, SOĽ A MLIEKO NAŠĽAHÁME A UROBÍME NA ROZOHRIATOM OLEJI NA PANVICI OMELETY, KTORÉ PRI PEČENÍ POSYPEME NADROBNO NAKRÁJANOU ŠUNKOU. POTOM NA PANVICI Z OBIDVOCH STRÁN OPEČIEME REZNE A VLOŽÍME ICH DO PRIPRAVENEJ OMELETY, KTORÚ PRELOŽÍME. OSMAŽEME CIBUĽU, NA NEJ PODUSÍME ŠPENÁT, PRETLAČENÝ CESNAK, SOĽ A PAPRIKU. NA TANIER POLOŽÍME ŠPENÁT A NATO OMELETU S REZŇOM.


Potrebujeme

  • 4 KURACIE REZNE
  • 6 VAJEC
  • OLEJ
  • SOĽ
  • 100G ŠUNKY
  • 1 TAVENÝ SYR KARIČKA
  • 4 PL MLIEKA
  • SLADKÁ PAPRIKA
  • CESNAK
  • 1 CIBUĽU
  • ŠPENÁT

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov