Kolienka s Karičkou

Kolienka s Karičkou

Kolienka s Karičkou

Tento recept nám posiela: Slávka z Košíc


náročnosť: nízka
čas: 15 min.
porcie: 4

Postup

Cestoviny uvaríme podľa navodu, medzitým si opražíme cibuľku. Uvarené cestoviny scedíme, nepremývame, vytlačím syr a ešte teplé premiešame. Pridáme smotanu podľa chuti tak, aby boli cestoviny šťavnaté. Servírujeme s opraženou cibuľkou, môžeme na chuť a ozdobu na vrch posypať bylinkami (ja obľubujem kôpor, zel. petržlen…).


Potrebujeme

  • Cestoviny 500 g (kolienka, farffale... podľa vlastného výberu)
  • Karička syr v črievku 100g alebo 200g. To je individuálne (osobne sa mi lepšie vytlači)
  • Pochúťková smotana ( 3-4 pol. lyžice)
  • Maslo
  • Cibulka
  • Soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov