Klasický Slovenský vyprážaný syr s hranolkami a Tatárskou omáčkou

Klasický Slovenský vyprážaný syr s hranolkami a Tatárskou omáčkou

Klasický Slovenský vyprážaný syr s hranolkami a Tatárskou omáčkou

Tento recept nám posiela: Edita z Pohronského Ruskova


náročnosť: nízka
čas: 35 minút
porcie: 4

Postup

Syr Karička tehlu obalíme klasicky v troj obale. Vypražíme a podávame s hranolkami a Tatárskou omáčkou.


Potrebujeme

  • 4 kusy Karička tehly na vyprážanie
  • vajíčka
  • múka polohrubá
  • strúhanka
  • tuk na vyprážanie
  • mrazené hranolky alebo zemiaky na čerstvé hranolky
  • Tatárska omáčka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov