Hovädzie líčka s upichanými zemiakmi

Hovädzie líčka s upichanými zemiakmi

Hovädzie líčka s upichanými zemiakmi

Tento recept nám posiela: Michaela z Bojnej


náročnosť: stredná
čas: 75 minut
porcie: 6

Postup

Cibuľku si orestujeme na oleji, pridáme na menšie kúsky nakrájané mäsko, okoreníme, osolíme, ovegetujeme, pridáme víno, cesnak, Karičku a riadne orestujeme, kým sa nám mäsko nezavrie, následne zalejeme vývarom a necháme podusiť, až kým mäso nie je mäkké, následne zahustíme zátrepkou, teda voda s múkou, necháme prevrieť a podávame s upichanými zemiakmi.


Potrebujeme

  • cibuľu
  • 2 deci červeného vínka
  • múku na zahustenie
  • 750 g hovädzích líčok
  • vývar
  • 2 struky cesnaku
  • olej
  • soľ, vegetu
  • črievko Karičky
  • korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov